Presenterna

Tack alla som om idag:) Super trevligt att ni kom :)
Här kommer lite bilder på vad han fick och av vem :)

Telefon som Linus fick av Fredrik och Evelina, fick även en gips sak som man kan göra han/fotavtryck med.Fredrik och Evelina + en sak till att göra hand/fota vtryck


Denna fick han av sin Moster/gudmor Marina. Marina - Moster/gudmor


Detta fick han av Marianna.Marianne.


allt detta plis nallen till vänster fick han och hopp hästen. Nalle av gert olof med familj och hopp hästen av mormor och morfar och pengar :) Tack så mkt alla :)Allt han fick, hästen till höger fick han av mormor och morfar.


Detta fick han av sin Moster och Alex.Moster Martina och Alexander.


Detta fick han att Ola, Chatty med barn.Ola + familj


Detta fick han av Natta, niklas och Hanna :) Natta,Niklas och Hanna


Detta fick han av Jon och Iren med barnJon och iren + familj


Och detta fick han av farbror Fredrik, Therese och Alicia:)Farbro Fredrik, Therese och Alicia


Spisen fick han av mig och Magnus, och redskapen fick han av farmor och farfar. ( Laila och Rickard)Spisen av mig och Magnus och redskapen av Farmor och farfar (Laila och Rickard)

Detta fick han av Morbror Mattias och Jhill + kusinerna Isak, Oliver och Leo.Morbro Mattias oah hans familj.

Sedan fick han pengar av gammel morbro Stefan och gammelfarmor :)

Nu ska vi köra och köpa en bilstol till till MAgnus bil.. Hej svejs

Onsdag

Snart, snart så ska jag iväg wiii, farmor ska ha Linus..

Vem är du som kommenterat på mitt förra inlägg?


Tisdag

hejhopp.

Va nu ett tag sen jag skrev ett längre inlägg så tog tag i mig själv och tänkte nä nu måste du skriva ett inlägg Madde, skärp dig haha..

Nä men har inte hänt så mkt Josefine har ju varit här och jag och Magnus har fått en kväll med bio och mysig middag helt själva utan L mysig var det:)

Jag och Josse Gjorde även ett cv och personligt brev till mig :) Så sökte sedan  ca 10 jobb den dagen. Men sen några dagar innan så mejla jag in och sökte ett : personlig assistent bara några minuter härifrån till en äldra dam på 58 år, och idag ringde hon mig så ska dit i morgon på en intervjuv hoppas på de bästa iaf :D:D Ringde även till dagis där Linus ska börja i Mars egentligen men blir redan på Ons nästa vecka antagligen, börjar dagis när han bara är 1 år och 1 dag :O Hjälp.. Men de kommer gå bra :)

Han har även börjat gå mer och mer nu och blir bättre och bättre:)

På Lördag ska vi ha kalas för våran lilla prins :) Har hyrt lokal då vi blir ca 40 st, får inte plats alla här och 3 olika kalas är bara onödigt..

Tror faktiskt att jag kommer köra in en sväng till Ängelholm i morgon och köpa en sak på Åhlens till Linus tills han fyller år, titta på den när jag va där men köpte ju aldrig den. Dom har ju halva rea priset typ överallt, sen är de bara spisen också jag ska köpa till han sen är presenterna till han klara. sen på Torsdag eler Fredag ska vi iväg och handla allt till kalaset.. Men hjälp vad tiden gått fort, för fort. Min lilla bebis blir 1 år :O Var tog tiden vägen. De kan man ju fråga sig, dom växer för snabbt..


Nä ut med hunden och ta sista blossen för ikv, ska ju börja försöka sluta röka också :O men tar de i min takt..
Går de så går de:)

Godnatt på er, glöm inte kommentera :D

Ha de bra, kram Madde


Hej

Hej, tog fram sidan och skulle skriva ett längre inlägg menorkar inte nu, uran jag och älsklingen går och lägger oss en sväng istället med Linus och skönt ska de bli..

Skriver mer sen hejsvejs.

Tisdag

Hejsan.

JA de va några dagar sedan sist nu, men har inte hänt så mkt.. Har iaf köpt ny bil en passat :) mkt nöjda, min bil är fixad igen äntligen. Va och köpte en ny rem på Opel men fan heller blev de rätt för de. Men men AD hade till den iaf haha.. Sen i Lördags va vi hos R & J och åt mkt gott och trevligt. F & T va också där och T dotter gillade henne skarpt mkt :) sötunge hihi...

Idag va de fika hos J i min mammagrupp mkt trevligt. Sen efter de tvätta jag bilen men va hjälpte de ? inget alls haha, sen skulle jag in och skriva in mig på Af men dom hade fan inte öppet idag så får in där i morgon igen någon gång under dagen.. Ska även ringa till olika ställe så jag får ett jobb ist gaah, behöver de hehe, snart så har sökt några iaf.. Och som sakt pluggar jag just nu men bara för att liksom men de räcker inte. Gjorde ett prov i Sön fick G och de nöjer jag mig med. Får se hur länge jag hålle rpå me de..

Lokal bokad till Linus 1 års kalas mkt trevligt och hoppas på att alla kan komma :)

I ett inlägg för någon dag sedan önska vi/Linus sig presentkort till hjälp till en bilstol, men detta behövs inte längre då jag ska iväg och köpa en till honom i morgon..
Det blir en  Akta Graco cosmic.


Imorgon blir de tandläkaren kvart över 9 med Linus han har ju 9 tänder nu att visa hihi..

Idag har vi varit ute och gått mkt med skorna på, han är så duktig :)

Nä nu måste jag gå och sova up tidigt hihi

Godnatt...

Love you honey

Och en som på denna bild blir det till han :)

Jan. 13, 2011


Hejhopp i snön.

Snöar nu igen:( blää..

Men men, idag har inte hänt så mkt, Magnus kom hem med bilen vid 9 sen körde jag och Linus hem igen. Sen ist för en frukost eller en lunch så blev de en fika och bad med Jasmine,Havanna och Emilia mkt trevligt :) skönt var det också för den delen haha..

Sen ikv har de inte hänt så mkt, var och hämtade ut lite paket på posten osv. Sen bara haft en trevlig slappekväll..


Är bara tvungen och lägga in en sak som jag stal ifrån min syster:


Man har kommit fram till att fetma, inte kan skyllas på för lite motion och för mycket mat. Det är helt enkelt ett kroppsfel: För stor käft och för litet "rövhål" Sammanfattning: Ju smalare du är, desto större rövhål...

Hahaha så jääävla bra.

Vill ha en iphone......


Nä älskling har lagt sig så jag får också göra de, imorgon blir de lite packning och så, sen kär vi till mor och far när älsklingen slutat. Och så blir det besök hos R och J på Lördag trevligt..

Godnatt..

oooja just de, Linus önskar sig pengar i present ju, till hjälp till en ny bilstol, och här är stolen han vill ha :)


Ons kväll

Såja, älsk kom hem typ sen vid 7 halv 8 efter att kört iväg direkt efter jobb men så är det.. När han kom hem körde jag till affären, hämtade ut mitt paket med kläder<3 ny kjol och tröja till Linus och så ett par skor som passa för en gångs skull haha.. Har inte tyckt om leopard sen en viss * F***A va här och hade de på sig, men beställde hem ett par i ballerina skor skit snygga och endast 99 kr haha. Ska faktiskt bställa hem ett par till iom att dom va så billiga och för att som passa mina fötter..

Nä ut med hunden och sen nanna kudden godnatt





Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen ♥

Älskar dig MagnusHansen


Onsdag.

Hejsan.

Igår fick vi besök utav Evelina och Fredrik mkt trevligt:) bjöd på mat och lite fruktsallad:)
Dom fick även med sig lite kläder hem och en badbalja och en babysitter:)
Dom väntar barn i Juni en lite pojke :) så kul hihi hoppas på att ses snart igen.

Själv har jag fått dielle påen annan vagn,såsitter och kollar litevagnar på blocket, har hittaten brio sing jag hade velat men värdelöst här ute ju. Sen en annan brio :)

Linus sover och jag sitter och kollar på sjunde himlen älskar detta program:)
Passa på att skriva härlite och även gjort lite matte.

Idag ska vi iväg och kolla på en ny sak vi vill ha så hoppas på att vi köper de:D
Skriver ju tyvärr inte vad det är men de kommer kanske haha..

Magnus skulle försöka sluta till 12 så hoppas, saknar min älskling ju vill att han ska va hemma med mig idag...

Vet inte om det blir gläntan en sväng sen idag, beror på när Magnus slutar och näsr vi ska iväg och när vi kommer hem. Jag har ju ingen bil:( 

Nä nu får jag fortsätta med tv och matte

Stort grattis till er Evelina och Fredrik :) Allt kommer gå bra. ses snart igen

Hej så länge, skriver kanske ikväll när vi kommit hem igen :)

Tisdag

Hejsan.

Börja morgonen med en son som låg bredvig och sa: pappa pappa haha söte :)

Sen har jag inte gjort så mkt faktiskt käka frukost snackat med jenny i tele.

Kollat bilstol till Linus, så alla som känner oss och kommer att fira Linus när han fyller ett år, så är här en hälsning från han: Jag önskar mig pengar eller presentkort på babyproffsen tex så är det en hjälpt på vägen till ny bilstol till mig :)

Började plugga igår vid halv 10 och nu tänkte jag fortsätta med dom som inte blev färdiga + dagens uppgifter, heja heja.

Magnus är hemma, ska städa volvo ochfixa med den nu:)
Sen så kanske haha...

Magnus berätta när han kom hem att generator rem gått av på bilen nu, så får fixa med en ny sån också och fixa. Så får kanske låna en bil så länge ist...


Nä nu får jag gå. Hejdå......

Fort Söndag

Hej igen.

Kom iväg till kalaset, mkt trevligt men tyvärr så stanna vi inte så länge då mamma och pappa va här hemma och dom va redan färdiga efter vi ätit middag, så stanna inte till kaffet:( Men där kommer fler tillfällen.

Vet inte vad vi gjorde igår men har så sjukt ont i armarna och ryggen :S De går väl över de med

Mamma och pappa kom ju upp och fixade våran luft luft så nu funkar den och kan inget annat säga än att här e underbart varmt nu,, tusen TACK<3

Imorgon börjar jag skolan yeeeh haha kul kul...


Linus somnade själv även idag :) Skönt
Va även iväg och hämtade en bobby-polis innan till Linus som vi fått låna av Iren & Jon dock är den några år, sen deras egna var små så finns ingen tuta men funkar felfritt ändå Linus älskar den haha..

Nä nu får jag vara spcial med min man igen hihi.

Älskar dig MagnusHansen<3 alltid du och jag puss på dig hjärtat..

Hejsvejs.



mamma och pappaÄlskar er mamma och pappa<3


Söndag.

Hej Söndag.

Börja morgonen som vanligt med att gå ut med hunden, härligt.
Sen blev de frukost hela familjen underbart, nu sitter jag och tar de lungt och passa på att blogga. Snart hoppa in i duschen sen ska vi på kalas kl 1. Magnus stannar hemma då mamma och pappa kommer upp och ska fixa med värmeväxlaren så den kommer igång igen skönt. Sonen fick finkläder skjorta och fin väst haha så söt han blir var gång..

byta julklappar igår med M bror R Linus fick en låda man lägger ner klossar i, nått liknande sån han redan har.
Sen fick vi en tavla och jag ett halsband. Helt OK ....

Va på dop igår eller ja dop och dop. Vi va vid fel kyrka först, och ringde och sms alla som vi viste va i kyrkan men inte någon kunde svara. Menar vet man att någon ska komma men inte kommit då börjar man undra väl och kanske kollar sin tele eller testar ringa men icke. Så vi kom till sista sången, lönt att vi kom allt kändes blä vi kunde likbra kört hem egentligen... Och inte nog med de, dom andra va ju heller inte så jävla trevliga senare men men livet är väl så.

 Sen fick Linus en elefant nalle med massa färger av sin riktiga farmor, och det som va bäst med den va att vi kunde hänga den i taket ovanför hans säng så han kunde ligga och titta på den. Och det gick bra för han somnade helt själv för första gången igår :D:D Ny dag idag och hoppas på samma idag.


Dino va med sin bror igår och det hade gått bra. Och han va helt slut igåg han gick som han vore 100 år haha stackarn. IDag är han lite piggare men inte mkt..


Nä nu måste jag gå och duscha, skriver med ikv kanske...

Hejsvejs




 Denna fick Linus av sin gudfar och sambo R och J

Fredag:)

Hejhopp.

Idag har jag varit barnledig i någon timme, vet ni hur skönt det var ?
Linus var hos farmor och jag va och simma, ångbasta och bubbelbad med L och J, var super skönt. Va och hämta Linus igen vid 2 tiden men då sov han.
Iaf vi skulle bada 10 men öppna 11 och de va kanske lite tur, för sydspol kom hem här och M hade glömt nykel på jobb så fick köra hem och öppna för dom..

De va då någon som spolat ner en tampong i toan som satt stopp, någon som känner sig träffad ? VI har faktiskt en papperskorg.. Men men sen tillbaka och byta om och börja simma..

Har även fått min stegräknare så ca 7000 steg om dagen ska de bli för fru Jönsson.

Nu sitter Linus i sin gåstol och framför sig har han sin aktivitets gåvagn haha han e inte klok...

Magnus är i duschen och jag ska göra mig iordning sen åkte vi till L :) Trevligt trevligt.


Imorgon blir de upp lagom tidigt och sen iväg till Malmö och lämna Dino och sen på dop.....



Nä nu måste jag gå, vi höres hejsvejs..




Torsdag

Hejsan

Har ju inte skrivit på några dagar så får skriva lite nu då.
Har inte hänt så mkt faktisk, va och köpte min mattebok i Tisdags, sen på em va jag och Linus på Vera´s 1´års kalas mkt trevligt, hann göra ett kort till henne på 10 min och jag blev mkt nöjd faktiskt. Sen fick hon ett halsband med en nalle och sin månads sten i :)
Sen igår gjorde jag och Linus inte så mkt slappa hemma och tog en snabb fika med Jasmine Linus sov i si sådär 2 och halv timme haha.. Sen hem och packa efter fikan och körde till badhus, men hade då bett Magnus oacka hans och Linus badkläder. Va super mysigt att bada. va där med Linus kompisar Moa och Love med föräldrar :)
Sen idag har ju Magnus varit hemma :) hade missat att de va röd dag idag, men super skönt va de. Blev en tur till IKEA och handla fönster lampor till stora rum 5 fönster + en lampa till sovrum. Lamporna passa mkt bra i detta rum som går i svart. Fynda även en stor ram för 9 kr de e bra de. Sen köpte Magnus någon grön stor blomma..

Sen va jag inne om på väla och köpte födelsedags presnt till Carl som också blev 1 den 1 Jan men ska fira han på Söndag :) Hoppas han gillar sin present eller iaf hans mamma kommer göra. sen hitta jag lite smått till till Clara som julklapp och bara för att liksom.. Ska slå in lite julklappar också som vi ska lämna på Lördag som jag inte hunnit slå in innan, och iom att jag viste att vi inte skulle träffa dom som ska få dom så gör de ju inget.
Har även slängt ut julen idag, och ist för granen som kom M gröna växt dit men de blev fint hehe, ska kanske hänga nått i den =? :P haha

På Lördag har vi skaffat hundvakt till Dino perfekt, Natta och Niklas ville ha han så Arne och Dino kan ju leka :) sen efter kör vi och hämtar han i Flyinge då dom kör dit. Tack så mkt Natta :)

Imorgon ska jag lämna Linus hos farmor vid kvart i 10 sen kör jag själv vidare till badhuset och simmar och bastar med L och J :) skönt sen får vi se vad klockan blir efter vi är färdiga om jag hänger med på lunch eller inte..

Sen på kvällen när M kommit hem så åker vi hem till L och har de trevligt, med L & J med familjer :) lite mat och så där det lät ju gott iaf så de hoppas vi på, men de blir de säkert...

Sen på Lördag kör vi till Malmö på dop så mysigt ska va där kl 1 så får köra i tid iom att vi ska lämna Dino och sen hitta till kyrkan haha...

Känns som det är Fredag idag:S men men så är de där gubben är ledig mitt i jobb vecka och sen jobba igen. Man är van vid att han jobbar till fredag ju och sen är hemma..

Och ännu ett problem här nu, stopp i toan och får inte loss de som sitter i en sväng bläää på den jäkla toan. Den kan skita på sig haha..

Nä men nog om mig, ska gå och packa Linus saker han ska ha med till farmor och så mina jag ska ha med.

Hörs, hejsvejs och godnatt på er...

Kommentera gärna, och ni kan ju passa på och kommentera vilka ni är som läser :) Vet 3 av er redan men där e ju fler:)

Måndag.

Dagen började med att jag vaknade kl 9 och kolla var Linus va:O han låg inte bredvig mig i sängen som han gjort nu i flera veckor annars då han vaknar på natten och vill upp till oss. Så tittade ner mot hans säng som står vi vår fotända, jo då sitter han i den och leker med hunden nedanför som har sin sovplats där. Har då slängt ner flaska och napp till han och har jätte kul hehe gull unge.. Skulle på frukost med mammorna halv 9 men hade glömt ställa klocka så de blev ju inte. Men sen blev de lite lunch hos J & H ist va super gott tack så mkt.

När jag sen kom hem igen skrev min bror ett sms kaffe vid 5 6 ikv. då tänkte jag är han här uppe och köper nått till traktorn igen, så svarar han då * vad ska du nu köpa* då svarar han: här hemma då fatta jag, han fyller 29 år idag och hade glömt de nu i em skulle skickat sms till han i morse men glömde de också sen tänkte jag inte på de igen haha.. Nä jag hade inte glömt han :D sen i morgon fyller min ena stora syster 25 år


Skulle iväg och köpt min mattebok idag, men blir i morgon på fm ist men de gör inget behöver boken innan 10 så bara jag får den tills då...
Sen ska jag och Linus på 1 års kalas till Vera kl 3
Alla man umgås med här fyller år nu den ena efter den andra. Havanna fyllde år i dec, Vera, Carl och Moa i JAn Och Linus, Elias och Leo i feb och sen Love i Mars

Fick idag papper ifrån csn som jag inte fatta, handla om utomlands plugg, har aldrig pluggat utomlands:S så hade dom stängt när jag ringde så får ringa imorgon bitti igen..


Nä nu tänkte jag sätta mig och göra 1 års kort. Ska på kalas på Söndag till Carl så ska vi ner till mor och far som jag hoppas så får vi köra hem på Lörd kväll eller sönd fm ska vara där kl 1 och dom ändrade dag bara för vi inte kunde på Lördagen.. Kunde ju varit någon som skulle uppåt som kunde tagit med bord och stolar så hade vi sluppit köra ner denna helg ju..
Men men vi får se hur de blir

Har beställt en ny klänning hoppas den ser ut som på bild och att den passar bra :D super fin är den iaf.

Nu ska jag gå, ha de bra skriver kanske sen ikv igen...




Söndag.

Hejhopp.

Har varit underbart väder idag :) mysigt värre.
Dagen började med att vi sov till halv 9 ut med hunden och sen in och la mig i sängen och hade mysigt med familjen. Sen upp och åt frukost. Sen hade vi inget att göra så Magnus kom då med förslag att köra till Familia i Hyllinge så de gjorde vi. Vi gick och duscha och fixa oss sen körde vi. Vi skulle inte ha nått så speciellt merän dompresent till Clara Linus kusin. Men de blev mer, blev ett par jeans byxor en farfars tröja och en pyjamas i stål mannen som han inviger inatt:) Sen blev de ett par nya shorts till Magnus då han ville ha ett par och kunna simma i och han har invigt dom ikv och jag säger då de, han blev för jävla sexig i dom haha;) Sen köpte jag mig en stickad tröja till som jag redan har 2 av. Och så fick jag tag i en present till Vera också som fyllde ett år igår och som vi ska fira på Tisdag.

Sen när vi kom hem åt vi, sen har vi typ bara slappat haha..
Sen ikv blev vi sugna på panmkakor så hade vi inte ägg hemma så ringde svärmor och fråga om hon hade 2 jag fick 7 med mig hem så passa på att göra kladdmuffins ( natta) recept dom är så goda:D mums.
Linus gilla mina pannkakor iaf sen somna han gott.

Har suttit och snackat med min kusin i tele om en person/personer, blir man arg eller blir man arg ? idioti för fan.
Men men, folk är som dom är.....

Frukost i morgon halv 9 med mammorna om vi vaknat då vill säga:O vårson har börjat ge oss sovmorgon :D och hur skönt är inte de när man inte fått de på några månader ? han va ju duktig innan och sov hela natten osv men sen vände det och nu börjar han komma in i de igen förutom att han vaknar ibland och vill då bara upp till oss vilket jag tycker är okej att han gör, det är ju så mysigt :)

Så jag får väl också ta och gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig jag med..
Älskar min underbara lilla familj, ni 2 + Dino är mitt liv<3 utan er är jag ingen. 


Men godnatt sov gott så hörs vi i morgon...

Nytt år:)

Nytt år nya tag.. Detta året kommer bli perfekt, med en massa trevligheter..
Jag älskar verkligen dig Magnus Hansen, du och Linus är de bästa som hänt mig<3 alltid vi.

Som sakt firade in det nya året med min barndomsvän Josefine och Magnus och Linus, underbat trevligt. Åt jätte god midda som min älskade lagade, blev fläskfile med hemmagjorda klyftpotatis och beasås älsklingen gör verkligen god mat<3 till de drack vi gott vin.
Sen till efterätt åt vi marängs----- mkt gott.
Sen kolla vi på film tsm, sister act mkt bra film. har även laddat ner filmen Eclipse honey och jag ska se den ikv mys :) till de blir de massa gott:)Linus vaknade en sväng precis när de va dax för raketet så då fick han komma upp en sväng och titta, smälde några och både Linus och dino va lugna :) skönt..


Våran underbar son fyller 1 år om en månad :O var tog tiden vägen ? han är 11 månader idag.
Har suttit och planerat hans 1 års kalas, antagligen hyr vi lokal då vi blir ca 41/44 st
Så ska bara planera in tiden sen börjar vi bjuda in så folk kan planera in detta osv.

Idag är verkligen en slappe dag, har inte gjort ett piss känns de som, vi va ute och gick en sväng innan men vägen är snor hal ju. När Josse skulle köra hem kom hon inte så lång, hon åkte av vägen direkt när vi vinkat hejdå när hon skulle ut härifrån, som sakt det är väldigt halt.. Så Magnus fick ut och hjälpa henne.

Linus fick även ett presentkort på H&M av Josefine i julklapp så någon dag får vi åka och se vad han vill ha där :) Behöver ju några byxor till så se om vi hittar några till kanske :)

Sen har han en julklapp till som väntar vad vi vet om där är fler vet vi inte. Kul för han att få öppna fler fast de inte är jul:)

Nä nu får jag gå och hjälpa älsk och göra mat.

Hoppas ni alla hade en underbar nyår<3

Kramis

RSS 2.0