Låt.

Har inte skrivit på ett tag och tänker inte göra de nu heller ville bara dela med mig av en så otroligt bra låt av Johan och Sofie, helt underbar låt<3 The Look - You Can Change the World heter den och här kommer en länk :)



http://www.youtube.com/watch?v=kLHGMgA_eXs


Va iväg och köpte pulver till håret imorse 164 kr de va faktiskt ett ok pris för den, för andra ställe är mkt dyrare:)


 Nä måste gå och fixa till mig och köra nu. Skriver kanske ikv om inte jag och Angelica åker på bio tsm :) Lägger upp en bild på nya frillan med.


Ny frisyr, trivs super bra med den.

Hej

Får väl ta och skriva här lite, va ju ett tag sedan. Har inte hänt så mkt Denna veckan har vi varit sjuka typ alla, i lördags va vi på kalas och på kvällen där kräkte Linus ner hela sängen jippy, men sen inget mer kräk bara bajs. I Söndags kom syrran för hon skulle ha praktik hos Magnus, på Tisdagen kom Magnus hem från jobb och va dålig ännu roligare han låg hela dagen, sen va de min tur på Onsdagen och igår va vi alla friska Marina blev inte äns sjuk kul för henne.. Hon åkte med pappa hem igår när han slutat och va på väg hem. Så nu e här lungt och skönt igen mohahah. Idag ska vi åka till stugan när Magnus slutat när han nu gör de, men e bara hans saker kvar som ska packas och lite annat som inte kan packas innan vi åker :P Har D-sugat hela huset och stora rum typ 3 gången men de e normalt haha. Sen nu precis va vi iväg och handla lite som vi ska ha med upp till stugan och så. Och Linus passa på att sova midda när vi åkte hem perfekt. Så nu sitter vi bara och väntar på bättre tiden eller jag ska ta tag i att tömma diskmaskinen också å sätta in i den. Linus står och leker vid sin spis som han tycker väldigt mkt om och jag sitter här. Vädert är ju verkligen moget idag, först sol sen regnar de sen sol igen och sen snöar de och sen nu sol igen, kan de inte bara bestämma sig för solen ? :D Och du är ju också väldigt trevligt, du kan ALDRIG höra av dig vrf e de ALLTID jag ? Vet du hur trött jag är på de ? Nä tänkte väl de också. Men jag kan säga så här att jag e så in i helvetes jävla trött på de och du sjunker ner mer och mer i mina ögon och de e egentligen synd för du e hur snäll och trevlig som helst. Min son lukta precis så fraga han om han bajsat han bara mm haha, så de betyder att jag får sluta skriva nu. Men ha de så bra och hoppas ni alla får en underbar helg för de kommer jag få med min underbara älskade familj<3 Hejsvejs.

Hej

Ja nu va de några dagar sedan jag skrev men tiden har inte funnits där.Linus är jätte duktig på dagis :) mammas älskling.Har precis varit ute och fixat med luft/luft fullt med is i den men nu blev de bättre Magnus får göra de andra när han kommer hem, Linus är på dagis till 3 idag ist för 2 så kanske Magnus hinner hämta han hoppas de, de betyder nog mkt för Linus också att pappa är med ibland och hämtar, men blir ju ändring sen när jag börjar jobba då blir de ju Magnus lika mkt som jag. Längtar till den 9/3 :D:D:D Kan inte dagarna gå fortare bara Hoppas<3 Jag klarar det själv tack, jag vet hur man gör jag är ingen idiot.... I Onsdags va Linus ledig från dagis då va de kalas hos lilla Love som blir 1 år Och igår va han också ledig då de va ett kalas för Amanda som också blir 1 år Idag är han iväg, får se när M slutat om de blir att vi kör ner eller inte kalas hos svärmor imorgon och Linus ´kusin´ fick tag i en puma tröja till han på rean på outleten kosta 150 egentligen 300 bra klipp blev en grå med röd text förra året fick han en svart med grön text och han blev ju super glad :) kul när folk uppskattar de dom får:) Ibland gör man fel beslut men ibland gör man dom för att man tror de e rätt men inser sen att det inte alls är rätt och att man känner sig som man måste anpassa sig efter någon annan och göra som andra säger. Det känns aldrig bra. Och nu blir detta beslut som det blir. Detta blir bäst så tyvärr :( Livet är inte alltid lätt. Jag älskar min underbara familj mest i hela världen<3 ni är mitt liv. Har gjort 2 prov de första gick bra fick 9/12 dock gick de andra lite sämre fick 7/12 men men de är iaf godkänt och de e huvudsaken tycker jag. Nä nu ska jag köra in en sväng till Höganäs och posta telefonen jag sålde i Onsdags så den kommer iväg, hej svejs skriver mer senare puss

skötväska

skötväskaNy skötväska, hade likadan innan och jag älskade den men den gick paj och nu hitta jag äntligen en likadan :D:D

RSS 2.0