Torsdag

Hejsan

Har ju inte skrivit på några dagar så får skriva lite nu då.
Har inte hänt så mkt faktisk, va och köpte min mattebok i Tisdags, sen på em va jag och Linus på Vera´s 1´års kalas mkt trevligt, hann göra ett kort till henne på 10 min och jag blev mkt nöjd faktiskt. Sen fick hon ett halsband med en nalle och sin månads sten i :)
Sen igår gjorde jag och Linus inte så mkt slappa hemma och tog en snabb fika med Jasmine Linus sov i si sådär 2 och halv timme haha.. Sen hem och packa efter fikan och körde till badhus, men hade då bett Magnus oacka hans och Linus badkläder. Va super mysigt att bada. va där med Linus kompisar Moa och Love med föräldrar :)
Sen idag har ju Magnus varit hemma :) hade missat att de va röd dag idag, men super skönt va de. Blev en tur till IKEA och handla fönster lampor till stora rum 5 fönster + en lampa till sovrum. Lamporna passa mkt bra i detta rum som går i svart. Fynda även en stor ram för 9 kr de e bra de. Sen köpte Magnus någon grön stor blomma..

Sen va jag inne om på väla och köpte födelsedags presnt till Carl som också blev 1 den 1 Jan men ska fira han på Söndag :) Hoppas han gillar sin present eller iaf hans mamma kommer göra. sen hitta jag lite smått till till Clara som julklapp och bara för att liksom.. Ska slå in lite julklappar också som vi ska lämna på Lördag som jag inte hunnit slå in innan, och iom att jag viste att vi inte skulle träffa dom som ska få dom så gör de ju inget.
Har även slängt ut julen idag, och ist för granen som kom M gröna växt dit men de blev fint hehe, ska kanske hänga nått i den =? :P haha

På Lördag har vi skaffat hundvakt till Dino perfekt, Natta och Niklas ville ha han så Arne och Dino kan ju leka :) sen efter kör vi och hämtar han i Flyinge då dom kör dit. Tack så mkt Natta :)

Imorgon ska jag lämna Linus hos farmor vid kvart i 10 sen kör jag själv vidare till badhuset och simmar och bastar med L och J :) skönt sen får vi se vad klockan blir efter vi är färdiga om jag hänger med på lunch eller inte..

Sen på kvällen när M kommit hem så åker vi hem till L och har de trevligt, med L & J med familjer :) lite mat och så där det lät ju gott iaf så de hoppas vi på, men de blir de säkert...

Sen på Lördag kör vi till Malmö på dop så mysigt ska va där kl 1 så får köra i tid iom att vi ska lämna Dino och sen hitta till kyrkan haha...

Känns som det är Fredag idag:S men men så är de där gubben är ledig mitt i jobb vecka och sen jobba igen. Man är van vid att han jobbar till fredag ju och sen är hemma..

Och ännu ett problem här nu, stopp i toan och får inte loss de som sitter i en sväng bläää på den jäkla toan. Den kan skita på sig haha..

Nä men nog om mig, ska gå och packa Linus saker han ska ha med till farmor och så mina jag ska ha med.

Hörs, hejsvejs och godnatt på er...

Kommentera gärna, och ni kan ju passa på och kommentera vilka ni är som läser :) Vet 3 av er redan men där e ju fler:)

Kommentarer
Postat av: Greger

Jag läser...

2011-01-06 @ 22:10:37
Postat av: Madelen

Vad trevligt :)

vem är du då? :)

2011-01-06 @ 22:19:16
URL: http://maaadeleen.blogg.se/?tmp=29212116
Postat av: ~ ThessBeauty ~

Jag läser :D

2011-01-06 @ 22:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0