länge sen

Hej, nu va de länge sen jag skrev, tycker jag iaf. har inte orkat gå in å skriva. Men de har heller inte hänt sååå jätte mkt eller ?

JA de va crusing den 14 den va vi på. Körde med en saab 96 som är rosa å kul å utan tak. Och så klart börja de regna så vi fick dra fram presseningen å ha som tak haha. Blev lite smått berusad kan jag ju kanske säga, hemfärden på Söndagen blev sen..

Sen i veckan har de nog inte hänt så mkt :S eller? Minns inte haha har iaf träffat Angelica<3
Pluggat har hon också gjort så klart. Och ringt några samtal de e trevligt:) Hoppas de blir nått bra den 27:D:D:D hoppashoppas.

Sen igår kom mamma,pappa,mattias,jhill+barn,moster å Marianne hit, egentligen va de bara mor å far å mattias å dom för vi skulle få igång vår opel. Men så skulle vi grilla så tänkte jag Marianne kan inte grilla hemma då kan hon komma å grilla å moster satt ändån själv hemma så hon kunde också åka med då ju å de gjorde hon :)

Bilen fick dom igång :D efter att ha stått utan att vara igång på 10 år så är de kul:) Men nu ska där köpas nya däck, sen ska dom kolla över bromsarna och så ska den besiktigas. Sen ska vi igång å slipa ner den ytliga rosten å sen lackera den. Kommer bli fin:)

Jo vi har hunnit med en tur till danmark också men de va ett tag sedan nu men har inte skrivit sen dess. Hoppas på en tur över snart igen.

Nu i veckan händer nog inte så mkt blir lite plugg, sen på Fredag ska vi iväg till väla å shoppa :D:D Jag gillar´t Linus dagis har inte öppet å Amanda är ledig perfekt att båda va hemma dagen vi skulle dit hihi.
Vi skulle egentligen ta en tur till ullared med husvagnen men vi skippa de å vänter ett tag med å åka upp..

Idag har jag ´jobbat´ en i min mammagrupp har en inrednings butik å så va hon på semester så undra hon om jag kunde:) å de e väl klart att jag kan de hihi. dock inte många kunder 2 - 3 med Magnus, den första köpte en burk honung å dom andra titta bara. Men vädert styr ju också mkt på sånt. Men iaf öppna kl 11 å stängde halv 6. De va så mysigt där<3
|
|
|
|
|
|
|
Ska jag va ärlig ? Jag e så trött på vissa personer, några vill bara träffas för å träffa Linus, andra har slutat höra av sig pga jobb å några för att Linus börjat på dagis, jag menar de e inte så jävla svårt å få Linus ledig så man kan träffas, slutar man bara höra av sig då ? VARFÖR SKA ALLTID JAG ? Sen en kan träffa andra som har barnen/t på dagis. Hur gör du sen ? När alla å ditt eget börjar på dagis ? Ska du sluta träffa alla andra då också ? Ärligt talat jag är riktigt trött på detta. (vi får höras snart, ja då tänker jag att personen ska höra av sig å inte jag IGEN men nja verkar dåligt på den fronten tycker jag :(


I helgen ska vi antagligen ner, Så på Fredag när vi kör ner ska vi in om Malmö å hälsa på någon :)
Å så ska vi se om Robin Magnus bror kan ses också, va länge sen nu. Linus har ju inte träffat han på jätte länge, dom kom ju aldrig på hans 1års kalas heller tyvärr så får hoppas på att de går :)

Nä nu ska jag också gå å lägga mig med min underbara goa Magnus | Du är min blivande man<3 älskar dig så fruktansvärt mycket hjärtat
Älskade son<3



Kusinerna, Linus drar å Leo vill ha tunan över sig haha.
Kusinerna, Linus - Jag drar nu å Leo - A fan jag drar tunan över mig.

Tisdag

Hej.


Sitter här i soffan har precis kollat på en bra film :) (Alaska) Och nu är de Sjunde himlen. Jag bara älskar de <3
Mina skolböcker kommer i slutet av veckan så kan inte göra så mkt.

Och vagnen, ja den skulle kommit den 22 April så va där i Måndags å kolla men då hade han glömt beställa den, så han ringde dom som skickar ut dom å kolla om dom hade den färgen vi skulle ha inne å de hade dom så skulle försäka få med leveransen så den kom i Fredags å gjorde den inte de så skulle den komma igår. Men nej så dom fick ringa igen nä då hade dom haft slut i lagert på den färgen så dom har ju ljugit för Jens från början osv. Stör mig något enormt jag vill ha min vagn. Så på Fredag får vi den men liksom nu har vi igen vagn bara för att den skulle varit här redan:@ Blir så arg...

I Fredags åkte vi ner till mor å far å så tog vi en runda in till Ystad träffen :)
Sen i Lördags hjälpte vi mamma å dom med deras damm, å så körde jag å mor till willys å handla. Sen körde jag för Marina å Matilda. Fira valborg med mor,far bror å hans familj å moster grillade å lite sånt. Kolla dock aldrig på något bål:( men men. Sen satt jag uppe till 1 gick å duscha sen hämta jag syrran å Matilda på festen. Sen hem å la mig å sov skönt va de :)

Sen i Söndags såga vi ved å lasta de på släpet så de va klart. Sen körde vi till boan en sväng köpte kylväska en liten perfekt när man åker iväg med Linus någon dag å hela familjen. köpte en grön ville ha lila men de matchar vagnen bättre med grön :) köpte även blond slingfärg då frisören la i helt för lite när jag va där. Sen fick jag tag i skottkärran till Linus kostar bara 100 kr på boan nu e de bara dom stora redskapen han ska ha å en gräsklippare :) Ja å traktorn men den har han snart, han sparar själv till den i 2 spargrisar å har redan ca 4-500 krsen 2 veckor tillbaka haha:)

Sen igår körde vi upp till Markaryd å hämta en orgel som Magnus velat ha ifrån sin *mormor* å en våg med vikter. Jag körde upp å fick köra hem också.Magnus tyckte de va skönt å inte köra å jag behöver köra med släp:) Ska bara få in de där med å backa men de går bra:) haha

Imorse när vi gick upp va Magnus här med mini traktorn från jobb å drog upp de gamla staket pinnarna å lite träd å fixa lite annat å så hade han ett nytt slags staket med sig som ska upp vid hagen så inte Linus kommer ut där sen ska där upp lite överallt. Å så ska vi göra nått vid källar trappen så han inte trillar ner där för nu springer han ju själv överallt å han vill å kan allt själv :) haha sötis.

Ska hämta hem Linus om en timme nu  å sen ska vi in till Helsingorg å handla mat :) Har gjort matchemat till nästa Ons blir en del å handla men så e de :) Vet dock inte vad vi ska ha för mat idag någon som har förslag på nått ? :)

Trött på dig kan du inte bara lägga ner ?

Ja som ni ser skrev jag på detta innan idag men sen börja jag göra annat så de blev en paus i allt haha

Ha de bra å glöm inte kommentera :)


Älskar dig min underbara man Magnus Hansen<3

RSS 2.0