leksaken


MÄNNISKA

Just nu är jag så in i helvete jävla trött på dig.
Kan du inte bara sluta me de du håller på med ?
hur gammal är du ? 10 i ditt beteende så ja verkligen inte en dag äldre de vill jag lova dig.
Egentligen har du inte ett skit att komma med och de e du så jävla mkt medveten om......
STÖR INTE MIG MER TACK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nä nog om de, idag har jag haft min underbara fast sjuka son hemma underbart<3
har inte gjort så mkt faktiskt mest tagit de lungt och bara kopplat av de e väl skönt och kunna göra de när även sonen går me på de ? :) underbart inte alla som vet vad det är och ha barn osv men ändå dom lär fatta allt om de någon dag, fast några tror att dom vet massa som dom egentligen inte vet.
Va iväg en sväng till viken och köpte vars en bakelse till nu ikv, måste ju få erkänna att kakbodens är mkt godare, men inte godare än min mohaha :D
Sen ringde mannen min och fråga vad vi skulle ha till mat, så sa jag att jag tänkte göra ängasoppa men de va han inte sugen på, jag älskar den där soppan har alltid gjort någon annan soppa går inte hem hos mig så direkt. Eller jo den mamma gör med macaroner och fiskbullar den är också god god :D men iaf de blev att han va sugen på tacos och de kunde jag också tänka mig ju :)
Och jag har hunnit tvättat upp all tvätt här hemma och hängt upp osv
SKÖNT.

Har hittat världens sötaste och finaste klänning..............Så nu ska den beställas också så och sen ska jag bara hitta ett par fina skor som passar min jävla fötter. Men de e nästa problem och behöver dom inte än iaf haha..

Ja och resan får jag som jag vill så blir de London i Maj, annars efter sommaren men de spelar inte mig någon roll alls :) Flyget försvinner nog inte:P

Och nästa år efter sommaren blir de antagligen resa till teneriffa om jag får som jag vill :D och de brukar jag ju få, eller
Kanarieöarna eller turkiet. Grekland hade jag också velat till, men får se vilket de blir Teneriffa och Kanarieöarna står högt på listan iaf :)

Fyller år på Fredag, och syrran kommer på Lördag då hennes kompis skulle ha fest på fredag men de gör inget, bjöd hit mor och far och syskon på mat och tårta på Lördag för att fira mig :D Så kan hon åka me dom hit sen stannar hon till Söndag veckan efter sen åker hon hem och kommer igen v 10 för att hon ska ha praktik på Magnus jobb då. Så imorgon blir de lite städning här hemma, och så hoppas vi på att vädert är fint så vi kan gå ut en lång promenad, vill inte ta ut Linus i onödan i detta väder då han redan är dålig..

Får ta mig i kragen nu denna eller nästa månad och åka upp till ullared, måste ha våtservetter och lite annat till hemmet. Får se om jag fpr med mig Magnus annars är där alltid någon annan som hänger med:D

Ja just de har ett uppehåll av att läsa andras bloggar så jävla beroende om andras liv e jag faktiskt inte.... Får se när jag börjar läsa dom igen.

sitter just nu och kollar lite kläder,  måste ha lite nytt till mina nya underbara skor :D bilder kommer imorgon på allt.

Måste sova nu, godnatt mina älskade bloggläsare.
Sovgott för de ska jag.

Älskar dig Magnus<3

Hej hopp i vind

Ja det blåser bra ute iaf, meen den ska väl göra de också precis som de ska regna,snöa och solen ska lysa.
Nä men iaf, dagis idag 10-15 hade gått hur bra som idag inga problem med han inte.
Och idag när jag lämna han så va han jätte fin i ansiktet knappt röd, men när jag hämta han va han full med utslag igen... Dom hade haft tomatsoppa på dagis, och när dom åt de hade de blommat upp, så antagligen tomat han inte tål. mamma berätta att när vi va små tålde vi heller inte tomat. Så ska ringa vc imorgon om de, har en tid redan till den 16 Mars men kan ringa och höra me dom ändå..
Iaf är de skönt att man kan lämna han utan att han blir ledsen osv han bara vinkar åt mig när jag säger hejdå och går :)

Idag har jag börjat plugga svenska, så va iväg och köpte en bok för en stund sedan, så nu ska jag läsa lite :)
Matten va skit tråkig att göra, svenskan är ju mkt roligare. I matten är där så Jävla mkt som man inte använder i vardagen..

Alla hjärtans dag idag, Linus köpte en chokladask till pappa och jag köpte röda rosor till min älskade.
jag fick själv också rosor av Magnus och såna gelehjärtan i en hjärtformad ask :)

Sitter här nu och va tvungen att göra ett inlägg då de va någon dag sedan, och nu innan jag ska läsa i boken.


Jag blir så irriterad på folk som ska skriva saker som jag skriver, bara de att dom omvandlar de till sitt egna lite, men alltid. Har du/ni något liv elloor ? Nä tänkte väl de också.


Ja då börjar vi tagga och planera inför Vallåkra 2011, 6 gången som vi är där tsm jag och min älskade Magnus Första gången va året 2006, de e ett tag sedan. Och mkt har hänt sedan dess. Magnus,Marina,Minette,jag och många till blir de iår och kul blir det.. Detta året är ju Linus lite äldre så vi ska fixa med barnvakt iår, så vi kan syppa lite:D
Ska även få igång Opeln så vi kan köra med den också dit, men dock ska vi inte fixa utsidan iår utan blir bara att få igång den osv. Nästa år fixar vi den rost som finns och lackerar om hela bilen<3 Så blir 2 bilar iår och vi blir nog folk så de rymmer 2 bilar. inget drag på opel och vi har ju husvagnen med oss..

Har även en husvagnsemester att börja planera med vänner. Men de e ju bara var vi ska campa osv, tycker egentligen om att bara köra och se var vägarna tar oss och sen svänga av till en camping :) haha, men inte bara jag och Magnus iår ju..


Nä nu måste jag slita mig och läsa lite, ha de bra och glöm inte kommentera :)

Älskar Magnus överallt annat, du är mitt allt älskling. <3
Tack för en mysig kväll, mitt liv.


Fick jag av min underbara älskling.

Hej.

Hejsanhoppsan.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt :S

Kan ju börja med att i går va de sånt underbart väder ute så jag och Linus körde in till Angelica och Amanda och va ute på 2 promenader underbart skönt va de.. Och dom där 2 tjejerna är bara för underbara :)

Idag blev de dagis mellan 10-12 och efter de körde vi till Angelica och Amanda igen och åt lunch :) Sen gick vi till gläntan och va med på rytmiken vi va 5 st lungt och skönt haha..Sen regna de när vi gick hem  och innan jag satt mig i bilen så va jag gaanska blöt haha..

Har ny telefon och jag kan ju säga de att jag inte lärt mig den riktigt än. Kan fortfarande inte skriva sms när jag kör bil haha..

Imorgon blir de dagis igen. 10-13:30 och sen när Magnus slutat kör han oss till Helsingborg och lämnar oss.
Ska åka ner till Lövestad till mor och far:) Anders min farbro fyller år så har han öppet hus och jag vill dit. Magnus orkade inte åka ner så därför tar jag tåget ist. Jag tycker de e helt onödigt att köra ner, och sen är min bil sönder fjädern eller stötdämparen så gör ju inte så långt me den då och Magnus bil kostar mer att köra med än vad min gör.. men men tåg går också bra.. så va och låna en barnvagn ikväll av Jon och Iren så jag slipper klumpvagnen :) Orange och fin är den. Hade inget att packa i innan ikväll men så kom Magnus på att där låg massa väskor där uppe så kom jag på att min scoutväska lå där så gick upp och hämta den, Orange och svart den me så den och vagnen passar mkt bra ihop. Och att använda den väskan va de smartaste jag gjort får plats med mkt i den och väger knappt nått och man har den på rygg, man går inte och bär en massa osv skööönt :D

Nä nu måste jag gå och sova, lång dag imorgon..
Godnatt mina läsare sovgott :)

Magnus Hansen, du är mitt allt jag älskar dig<3


mamma och pappaÄlskar er<3
pappa du har varit stark och klarat detta.

Söndag 6/2

Hej, kan börja med att denna dagen börja med att vi gick upp åt frukost och gjorde oss färdiga. Sedan körde  vi mot kyrkan där de va dopfest. Vi va och hämtade Linus dopängel som vi hängde upp i ett träd när han döptes.
Sen va de tårtkalas efteråt :)
Sen körde vi hem, Linus somna i bilen och sen bar vi in honom och la han i sängen. Magnus gick också och la sig natten har inte varit lugn, Linus vaknade vid 1 - 1:30 och va sedan vaken till 4-5 fram och tillbaka med gnäll och ville inte ha dricka eller välling knappt napp heller. Och han ville inte ligga hos mig på sitt favorit ställe och de vill han alltid annars.
Men annars har han varit mkt piggare idag och inte haft någon feber.
Och kände innan att där kommit en ny tand så antagligen därför han varit gnällig inatt, kindtand nr 3....

Igår va vi och provkörde nya volvo V60n jag älskar den där bilen, och någon dag ska jag ha den, provade även nya V70 och den var faktiskt helt ok, men man ska nog prova 70n innan 60n för där va stor skillnad..
Och snacka inte om vilket ös där va i bilen gaaah, haha men de kommerkanske så småning om, vem vet:D

Janä, de där med att jobba natt är inte alls min sak, absolut inte inom personlig assistent iaf, och inte med vaken natt eller ja, kl 5-9 fick man sova inte mitt alls, och att inte kunna göra nått utan bara att sitta och glo, inte så lätt och ställa om sig heller när man har småbarn hemma tyvärr.
Och iom att schema ligger lagda med nattjobb så funka de inte att jobba bara dag tid heller. Så är nu anställd som vikarie och inhoppare-dagtid.
Men fler jobb e på G iaf, har sökt fler som nog kommer bli bra :) Ska öven ringa lite samtal imorgon efter vi varit på dagis, sen blir de 1 års kontroll och spruta, sen fika med mammor och barn<3

Nu har jag iaf bestämt mig för att ta taxikort, när det blir vet jag ej än. Måste bli 21 först haha, och ja där e också natt jobb, men där gör man nått hela tiden nästan än att bara sitta rakt upp och ner på en stol och rulla tummarna..

Längtar till sommarn både nu och till nästa sommar<3 :)





Magnus<3



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla
drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig
le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är
där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när
dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att
framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden
tycks stå still
Och man inte
vågar säga
Det man längst i
hjärtat vill
Då ska vi ta
varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid
du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla
drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig
le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge<3




Tack för mig, och glöm inte kommentera :D



Hej

Nu va de ju några dagar sedan jag skrev här. Känns som de va dax jusn nu, egentligen skulle jag gått och badat men får bli en dusch ist haha..

Jag sökte ju jobb för ett tag sedan och vart på intervjuv och så, och i Söndags ringde hon och meddela att hon bestämmt sig osv, så i Måndags gick jag sidan om från kl 2 till 7 gick hur bra som:) och sen igår gick jag också sidan om från halv 11 ca till halv 5. På söndag natt börjar jag på riktigt ett tag framöver och så får vi se hur de går med rökningen att inte röka under arbets tid osv. 15 timmars pass haha de går nog bra :) Och gör de det så får jag jobbet.
Börjar kl 20.30 på Söndag kväll och slutar 11 på mån fm.

sen på tisdag har jag dagpass, och på torsdag nattpass igen. just nu e de ju bara timmar då hon inte vet om jag klarar rökningen..

Firade Linus, Leo och Elias i tisdags med alla underbara mammor och barn super mysigt :) fick lite kläder, traktor med släp och spade och en hink:) Tack så mkt..

Sen va jag iväg i Tisdags kväll hos Maria och köpte Magnus alla hjärtans dag present. Vet att han vill ha de för de fanns på partyt jag hade här hemma hihi, köpte även 2 kuddfodral som M ville ha och en prince-klädhängare till L rum när de blir klart ska bli så mysigt och få göra de iordning. har redan bestämmt färg till rum osv :D:D

Linus började inskolning på dagis i Onsdags gick super bra han va så duktig och brydde sig inte om oss titta inte mot oss och va hos oss utan lekte själv med dom andra barnen som dock är äldre men de gör inget:) Han ville inte med hem, dissa oss bara haha..

sen idag va vi där en timme, va ute den timmen gick jätte bra han va i sandlådan och han åkte kana osv.. Men overallen sitter lite väl hårt, så ska iväg och kolla på en fodrad-regnställs overall imorgon till han, men först är de dagis mellan kl 9 och halv 11 sångstund och så.

Efter dagis idag kom Jasmine och Havanna och åt frukost med oss :) mkt trevligt och mysigt, dom där barnen är verkligen ett riktigt kärlekspar haha, sen ringde jag och fick tid till Linus då han har någotslags (eksem) runt min,näsa och ögon men dom viste inte riktigt vad det var så fick salva och allergi tabletter i flytandeform till honom så får se om de hjälper... Kan ju vara vår underbara hund men de hoppas vi inte att det är, då kan vi ju inte behålla honom:(

Har haft en underbarem och kväll med min underbara man.
Längtar tills nästa sommar:D:D
och nästa månad ska vi iväg och köpa vars en ny ______________  :) hihi
Och imorgon ska vi iväg och prova en sak haha ska ´bli nice.

Nä nu måste jag hoppa in i duschen och sen krypa ner under täcket med min älskade<3 älskar dig Magnus, du är min största kärlek, mitt liv. puss på dig..

ha de bra och glöm nu inte kommentera:D hejsvejs






RSS 2.0