Hejsan.

                                                                      10/9-09

Skulle skrivit igår, men så blev inte fallet, men vi fira min lilla syster iaf och så :) Men tyvärr blev jag sjuk på natten, fick jätte mkt smärta på höger sida i ryggen bakom bröstet, så det blev akuten. vaknade kl 1 och innan vi ringt osv så va kl 2 och kl 3 va jag inne på akuten. Och dom tog prover osv, efter ett tag kom dom in å sa att det inte va en propp i lungan iaf. sen vid 8 eller 9 på morgonen kom doktorn in å sa att de va en början på njursten eller gallsten, minns inte så mkt faktiskt.. men så fick jag först voltaren i dropp till smärtan, men efter jag vaknat och så så m'rkte jag att smärtan kom tillbaka, så efter ett tag kom sköterskan in med en spruta som jag fick i låret, det va inte skönt hehe.. men sen värka den nästan direkt å jag somnade. sen höll dom mig kvar 1 timme längre för att se så de inte kom tillbaka.. så kvart över 11 fick jag åka hem.. Äntligen. Ringde M på morgonen och han blev jätte orolig att de va nått med bebisen, men sen blev han lugn hehe :) Sen igår kväll va M och hämtade nykeln till huset, och idag ska svärfar och svärmor och M dit och kolla lite. Och sen ska vi börja med och väva och måla och fixa och dona, det ska bli så kul :D hehe längtar så..


Nä nu ska fröken gå å lägga sig på soffan å kolla lite på tv. vakna helt pigg när mammas klocka ringde. men somna om till kl 8:a iaf haha..

Skriver kanske senare idag..

puss å kram.


Hejsan

Hejsan, ja har ju verkligen inte skrivit här på hur länge som helst, kanske dax att börja lite ? :) hehe
Har varit hos min älskade älskling sen i Tisdags, och kom hem idag tyvärr. Men min syster fyller år i morgon så ja fick åka hem ju..

Men vi har ju inte gjort nått speciellt, han har ju jobbat var dag till vid 4. Men igår va vi faktiskt och kollade på ett hus som vi kanske ska hyra. Eller vi har bestämt oss, men det återstår och se om pannan funkar. hehe det ska kollas på Onsdag, och funkar den så börjar vi väl att måla och ha oss som galningar då hehe och vi har tänkt att åka dit på kvällarna efter M har slutat jobbet. jag hoppas jätte mkt på att pannan funkar hehe.. klara blir vi ju iaf där innan den lilla kommer ut :) hehe är i v21+4 så är ju ett tag kvar, och innan december är vi iaf klara.. börja vi till helgen så är vi säkert klara till månaden är slut. Och så kan vi börja flytta dit så småning om.. Det ska bli så skönt, och kul :)


Nä nu måste jag gå å lägga mig, är så trött om dagarna, men det är nog för att man inte gör någonting om dagarna och så.. Tänkte börja rensa lite ibland mina saker imorgon och det är gjort tills jag ska flytta :)

Skriver kanske i morgon efter vi firat min syster och allt det dära.. Gör jag inte det, så gör jag det på onsdag då jag vet om pannan funkar :D hehe


Godnatt sovgott.

Kram Madelen

RSS 2.0