Om 10 min

Är det nytt år, har haft en underbar dag tsm med mina underbaringar<3 tack för att ni gjort min dag så underbar. Väldigt länge sen jag hade så trevligt en nyår:)

Linus har börjat med att nicka ja nu också så söt han är min älskade son..

Blir så arg på folk som inte kan vänta med att smälla till kl är 12 vrf börja redan kl 7-8 ? :@


Nä nu får vi göra oss klara och gå ut..

GOTT NYTT ÅR<3


Fredag del 2

Så nu har vi varit iväg och handla allt :) Mkt nöjd. Nu är älskling inne och duschar och snart ska Linus in till han hehe..

Någon har tydligen fått lite lite insperation från min  blogg,, tur att någon tyckte om min så den kan kan göra nästan likadan själv :) vsg tacka min syster Martina... Har inte lagt energi på att göra de själv därför heller inte gjort den själv.. Sitter inte vid datorn timmavis har ju faktiskt ett LIV också...

Nä ut med hunder och röka och ringe en vän :) Sen kommer nog Josse snart:)
Hejsvejs

Skriver senare ikv eller så blir de imorgon....

Nu kom Josse

Fredag

Gott nytt år alla mina bloggläsare:)


Har haft en mysig morgon med min lilla familj, först lite frukost alla 3 tsm mys. Och sen nu sitter vi och gör lite olika och lyssnar på musik..

Blev nästan klara meds tädningen igår, storarum kvar att d-suga  och torka golv i sen är här nyårs fint:)

Vi va tyvärr aldrig i hbg igår och kolla kamin så får bli nästa vecka..
Så de blev heller inget handlat på willy så får köra in till city cross och handla nu ist.
ska bara skriva upp vad vi ska ha och duscha och klä på oss sen så är jag redo:)

Längtar till ikv att få fira in de nya året med min underbara familj och en underbar barndomsvän. kan de bli bättre ? nä....

Min familj är mitt allt, jag älskar er så mkt, de går dock inte att beskriva hur mkt i ord.
Men jag älskar er<3


Min son har bajsa så får gå och byta på han nu.
KAn ju inte sitta här och skriva i timmar..


Hörs sen mina vänner.
Ha en underbar nyår och gott nytt år på er:)


 Kram från mig.


Kväll

Min syster har fixat med min blogg och fin blev den:) eller hur ? kommentera nu vad ni tycker...
Tack så mkt Tinis<3.

Spela bingo men ble vtyvärr ingen vinst idag, men va nära nära, skulle ju ha nr 56 men blev såklart 57 blir man arg eller blir man ? :O Gaaah haha men jag ger mig inte än någon vinst blir där säkert någon gång..

Somliga personer gillar man inte så är de bara ....

Nu ska jag gå och duscha sen hoppa ner i sängen se hur det är och sova så som vi har det nu...
Händer mkt i morgon :D min älskade Josefine :D ÄNTLIGEN


http://www.youtube.com/watch?v=kawpE12TyCQ



http://www.youtube.com/watch?v=0etFwqjuO6Y&feature=related


Godnatt hörs kanske imorgon :)



Torsdag..

Har nu nästan städat hela huset, har stora rum kvar nu, och så har vi ändrat om i sovrum blev super bra :) Har även varit iväg och skänkt bort kläderna jag rensat ut..

nu ska jag och Linus köra och köpa mat nu sen är de bingo :D

Hörs sen...


Älskar mina pojkar<3

Torsdag del 2

........


Torsdag.

                                                                God morgon

Sitter just nu och kollar lite på tv, jag och min son har precis ätit frukost.
blir att klä på oss nu om en stund. Har ingen ork alls idag, vaknade med att jag hade ont i kroppen och då ska vi inte snacka om ryggen. Skulle ta nått på golvet men höll ju fan på att dö när jag luta mig fram :O gaah Men så är de väl att bli gammal ? :P haha

Man blir ju bara så trött på allt gnäll om samma jävla person alltid, vrf ? :O De e väl bara och skita i de ? Strejka eller nått om han inte fattar. Man behöver inte säga till merän 1 gång sen låter man de va bara sluta sitta och gnälla på fb.. Men men va inte de jag skulle skriva om men va tvungen att få det ur mig..


Idag ska vi köra in till Hbg och kolla på kamin se om de blir nått köp hoppas de för idag har dom ju öppet:)
Magnus jobbar inte i morgon och hur skönt är inte de ? :) De är så skönt när han är lite ledig så man hinner umgås mer med han mitt lilla <3  De blev ändrade planer på min överaskning till han för Marina kunde inte komma upp den 15 och passa Linus och Dino för hon hade någon häst tävling eller nått :P så får bli den 8 efter dopet eller den 22 men tror Josse skulle komma den 22 så vi får se..  Vi skulle ju även försöka köra ner och hämta luft luften och ett bord och stolar den 8 så får se hur de blir :) Kan iof kanske åka ner och stanna över natten hos mor och far så vi åker iväg till Ystad och gör de vi skulle istället ? :S Det går ju faktiskt de också :)

Nä om man ska gå och klä på sig springer i våra pyjamaser än haha

Tjingeling skriver ikv en sväng också tror jag:)


underbara pojken<3 kvällsmys

Onsdag.

Hejsan hoppsan. Va någon dag sedan jag skrev här nu, och lite har ju dock hänt. Kan börja med att i Söndags slutade vattnet att funka här bull läge. Hade kommit fukt i pumpen tydligen. Sen i Måndags när min syster och familj va här så la elen av i stora rum och toa halva spis och ja lite överallt kan man säga. Och då får man panik värmer ju huset på el. Så känner en person som har ett hus som står tomt, så ringde henne så vi hade nått om det inte skulle fixa sig trodde inte de först. Men sen avvakt vi till igår med att flytta dit, va iväg och kolla på kamin hitta en men ville kolla på en annan på ett annat ställe och dom hade stängt, men öppnar i morgon så då ska vi dit.
Men iaf nu funkar både el och vatten igen, bonden tryckte luft i pumpen så den funkar, och vad som va fel med elen va som de va haha... Så dessa dagar har bara varit depp iom att vi inte ville lämna detta som vi byggt upp själv, lagt ner massa pengar och energi på detta huset..

Men nu är allt bra igen, Magnus har börjat känna sig dålig han med nu
Linus är redan förkyld tyvärr. Och jag mår bra än lite förkylning har jag allt och ont i halsen lite då och då. Låg i feber och ont i halsen dagen efter julafton:(

 Den 10 Januari börjar jag skolan. Ska plugga lite ämne så som Svenska B , Samhälle, Matte osv. Ska bli skönt men dock börjar inte Linus på dagis förrän i Mars men vi har bestämt att Magnus får ha Linus på kvällen så jag kan plugga bättre då..

Vill klippa mig, men blir inte innan nyår, går inte och lägger 1000++ för att klippa och färga här när jag gör de för 500 nere hos mor och far, eller gratis hos min kusin... Färgade håret skulle bli röd men de blev väldigt mörkt syns inte så att det är rött så får färga om de sen.. Och så ska jag boka upp min kusin till att klipa mig nästa gång vi åker ner. Lägger upp bild på hur jag vill ha de.

Har rensat min garderob blev en halv säck med kläder. Så nu har jag ordning där igen haha.. Imorgon blir de storstädning + åka och kolla på kamin, sen kommer Josse hit på Fredag och firar nyår med mig, Magnus, Linus och Dino. Va bjudna på fest men lämnar ej iväg Linus på nyår och tar ej ahn med på en nyår fest med massa folk och ej Dino heller så blir en lugn kväll hemma med trevligt sällskap mys och god mat och dryck till de<3 Nä nu ska jag ta en macka och sitta och mysa med älskling..

Hej svejs. Kommentera gärna


Så här vill jag ha de fast lite lite längre inte helt så kort men nästan :)

Lördag 25 dec

Va ett tag sedan jag skrev här nu, men förra Fredagen kom pappa upp och hämta mig och 'Linus sen stanna vi hos dom till på Söndagen.. Va i ullared på Lördagen trött va man dagen efter haha puuh., Sen har vi bara varit hemma gjort lite allt möjligt hunnit vara på Väla 4 ggr iaf haha alla julklappar blev färdiga till slut.. | | Magnus fyller ju år på julafton så han får ju alltid lite extra, så visste jag inte säkert vad jag skulle köpa till han. Så fick fråga lite och när han väl sa Lacoste perfym så viste jag ju direkt vilken de var.. Så va iväg i Torsdags och köpte den, hade då kollat runder efter den mitt i veckan men inte hittat både perfym och deo som jag ville ha till han. Men Höganäs har allt haha. Sen i går morse så fick han då öppna den och han blev ju superduper glad över den :) för han va ju inte säker på om jag köpte den. Sen fick han två st tröjor av Magnus och sen fick han en låda med massa olika godis och sånt i utav `` Jönssonligan´´ sen lite senare på dagen när vi kommit till svärföräldrarna fick han presentkort på bio, pengar och presentkort och ficklampa och lite sånt smått och gott:) | | Firade jul med släkten på Magnus sida, väldigt trevligt. När alla julklappar väl kom in under granen va där många. vi fick flytta borden och allt sånt haha.. Våra julklappar bestod av: Linus,`` aktivitet gåvagn´´, ljud aktivitet, lite leksaker, böcker och film och lite så alla leksaker va väldigt uppskattat, packa upp domigår när han somnat och det första han gjorde i morse vad va de ? Jo börja leka med sina leksaker mamma visa och Linus gjorde likadant :) underbart. Sen fick han även en hello kitty haklapp, och det kan jag tänka mig är för att jag drömt att vi fårr hello kitty bestik av min mamma och jag berätta ju de för J och hon va ju tvungen och köpa något med hello kitty haha... | | Mina, Fick en lacoste perfym utav Magnus utan att jag önskat mig den, underbar god:) Sen fick jag pengar,presentkort, ljuslyktor, riskokare,ljushögtalare till iphone,ipad,mp3 osv. lite smått och gott.. | | Magnus. presentkort, tröjor, ficklampa, lyktor, spännband,pengar, och även lite smått och gott. Sen tsm fick vi massa choklad och godis haha:) Och även ett hemmbiosystem av ´´Linus`` Hihi.. | | Dino: Godis, ben, aktivitetsleksaker, och en borste..... | | Sen till gröten har man ju mandeln i förra året hade Linda fått den och iår fick jag den så fick en stor låda med choklad och en sudokotidning`` Stavning. Så vi har ju gott om godis haha. | | Har även inskaffat en ny hemtele, en trådlös äntligen :D haha och ett usb minne har bara tagit 10000 år och sen sist men inte mins hörlurar med mick så man kan skypa :) | | Älskar verkligen min familj, det är det bästa som någonsin hänt mig, Magnus du är såååå underbar jag älskar dig mega mkt, och våran underbara son så med.. ni är mitt liv<3 | | Den 15 Januari kommer min lillasyster + kompis hit och passar Linus till oss. Nu när vi har bio presentkort på 500 är det dax att gå på bio. Så överaskning till Magnus blir middag + bio utan att han vet något:) Ska bli så underbart mysigt och underbart bara jag och min man en kväll de va så länge sen<3 Nä nu måste jag hoppa i säng mår inte alls bra:( Godfortsättning på er alla:) Kram från Familjen Jönsson/Hansen

forts Onsdag

Hej igen mina vänner, som sagt idag har bara varit en hemma dag för våran del.

Började dagen med att äta frukost och leka lite, sen klädde vi på oss och gick ut på en härlig promenad, Linus somna i vagnen och sov i ca 2,5 timme:O rekord va det. Så länge har han inte sovit på länge men iof han va vaken när Magnus körde till jobb och sov bara en stund efter de innan han fick upp mig igen. Sen har jag pysslat lite med julkorten + fick dom andra 200 korten också idag:) Är några kort till att göra sen när dom färdiga. Har även hunnit tvättat 2 maskiner och hängt upp idag och fixat disken osv skönt:) Sen vid 3 körde vi in till City Cross och handla med Magnus, blev flygande jacob utan banan och nötter för det är inte gott att ha i haha kräsen som jag är.

Nu har vi ätit Linus sover och jag och Natta har pratat läänge i tele :)
lille Arne har blivigt sjuk:( inte kul alls stackarn.
Arne har en egen blogg som ni kan gå in och läsa om ni vill, jag läser den var dag:) http://arnearne.blogg.se/index.html

Ändrade planer om Fredag + helg.
pappa kör upp och hämtar om på Fredag fm efter han varit i Lund snällt av pappa men han är ju inte så lång härifrån ändå då ju.
Sen Lördag blir de ullared och jag och mamma prata om de att vi tar med oss Linus vilket som, prata med min syster igår om att passa han om hon inte skulle med, och även om hon skulle med kunde hon ha han sa hon. Men så sa mamma de att han kan lika bra åka med så kan vi turas om att ha han ´+ att Marina också kan ha han. Och det är ju inte så bökigt att ha han med nu som innan när man behövde vagnen. Nu sitter han ju i kundvagnen :) sötegöta. ska dock använda napphållare denna gången så får köpa en ny för den andra blev jag av med, han är ju duktig på att kasta nappar omkring sig när vi är iväg haha.

Min shoppinglista till ullared består av:

Julklappar till.

Leo---
viktor och emil - monopol spel
Gustav,Axel, Oscar -repello
Kajsa-smink, läppglas,ögonskugga för barn om de finns
Hampus-Lego, spindelmannen
Josefine-Tidningar, typ Julia eller Okej, schampo/duschset (hon gillar Jane Hellens gröna schampo), myssockar (stl 37-39
Ellen-
traktor,lastbil eller grävmaskin.
Havanna- hello kitty
Linus- leksaker och kläder lite leksaker han får faktiskt inte så mkt av oss i leksaker till jul utan efteråt då vi ser vad han inte fått:) Inte lätt att veta vad han inte får ju.
Sen Robin och Jessica men de skrivar jag inte här:) Jessica kanske läser haha.

Sen blir de till hemmet.

Våtservetter
sköljmedel
schampoo, balsam
tandkräm
golvmedel
Saker till Dino osv
och sist men inte mins födelsedags present till Magnus och någon julklapp om vi inte åker iväg tsm och köper till oss:)

ska även kolla efter nattlinne till majken.

Och så kolla lite på kläder till mig själv, och även lite mer saker på barnavd som nappar och flaskor osv:)

Sen på Söndag så kör mamma och pappa oss ända hem eller om Magnus kör halva vägen han kan ju inte köra ända ner iom att han har jouren..


|
|
Jag älskar min underbara sambo så ***** mkt, han är verkligen bäst älskar han så mkt så de går inte att beskriva med ord..

Nä nu ska jag börja pilla med julkorten igen :) har kommit på lite nytt, och så är de bonde nu också de kan man inte missa :)

Hörs i morgon kram på er:)

mamma och pappa Mamma och pappa jag älskar er<3


Onsdag.

Godmorgon gott folk.
Idag händer det inte så mkt, ska bara vara hemma och ta de lungt :)
Ska passa på att göra klart julkorten osv:)

Blir att gå ut en långrunda med hund och barn lite senare men nu frukost Linus börjar bli arg på mig haha

Hejsvejs.
Linus och Hvanna:)

Fortsättning Tisdag

Besiktningen

Som sakt skulle besiktiga bilen och den gick igenom :) fick en anmärkning på rost så fett lungt haha:)

När Magnus kom hem hade han ett problem med sig, och de va att han bör jouren på jobb från Torsdag till nästa Torsdag och han skulle ha Linus på Lördag då jag ska till ullared, + att vi skulle ner till mamma och pappa ju.. Men jag och Linus åker kanske ner antingen med pappa eller med Ludde han kör ju ändån här förbi nästan, men pappa skulle kanske upp en sväng till hbg på Fredag så då åker vi med han, och så ska Ludde till Västerås på Söndag igen hoppas jag och då åker jag ju med han hem :) Ska se om jag får barnvakt till Linus också :) Men Dino får stanna han kan ist följa med Magnus i trakton om de skulle va så.
|
Magnus ringde mig i fm och berätta en tragisk sak, usch så hemskt det måste varit kan inte föreställa mig nått för hur de känns för Magnus + dom på jobbet:( R.I.P
|
|
|
Men iaf dagen har varit jätte trevlig med Jasmine och Havanna, börja dagen med frukost, sen körde vi till Ängelholm in på hm köpte jackan till Linus som jag beställde men ångra mig men nu fanns den i Ängelholm så man kunde testa den fick ta en strl 86 till han fanns inte 80 och den hade nog inte passat så bra heller haha. Och så va jag tvungen att köpa den blåa mössan också i mindre strl än den bruna vi har, den är förstod men denna blev lagom:).. Sen in en runda på Lindex sen åt vi lunch på någon kina/thai resturan super gott. Sen körde Jasmine hem och jag till bilprovningen, hade aldrig varit där innan så jag körde av fel, körde på motorvägen ist märkte att de va fel precis när jag svängt av typiskt.Så bara till att köra av nästa avfart och tillbaka men hann gjorde jag, skulle byta b-blöja på Linus med, Och gubbarna i hallen älskade Dino hihi
|
|
När en kvinna sätter på sig en klänning av läder så börjar mannens hjärta att slå snabbare, han blir torr i halsen, svag i knäna och så börjar han tänka irrationellt...
Har du nån gång frågat dig varför? ....Då luktar hon ju som en ny bil :)



|
|
|

Ha det bra mina vänner
Här kommer lite bilder.

                                                Så här tror Linus att man ska ligga när man ska få ny blöja, men hur han vill att de ska gå vet jag ej.
                                           Sugna ? Detta ska då vara pepparkakor  Det liknar pepparkakor men smaka inte som det, hårda som sten va dom också.... ------ MinusLinus och Havanna
                           Linus och Havanna



Tisdag 14 December

                                                                 Godmorgon Tisdag:)

Sitter och väntar på att Jasmine och Hanvanna ska komma så vi kan äta frukost.
Sen kör vi till Ängelholm och går en sväng där, mysigt.
Efter de vid 2 tiden ska jag besiktia bilen hoppas verkligen att den går igenom ..

Nu kommer Jasmine så får gå igen hejsvejs...

Måndag 13 December.

                                                                             Hej

Som sakt så har jag ju lovat att skriva här varje dag, iaf en gång om dagen så får försöka leva upp till det:)

Så natten har varit sådär, Linus vakna vid 4 tiden och ville inte somna om i sin säng så han fick komma upp till oss. Han har ju sovit på madrass bredvig oss i helgen så inte konstigt igentligen. Sen sov vi till kl 8 skönt. Sen gjorde vi oss iordning och körde till Viken för att äta frukost med Jasmine,Johanna och charlotte + barnen Havanna, Moa och Elias myys.

Sen efter vi varit där körde vi hem en sväng hämtade paketet jag skulle skicka och lite så, sen körde vi in till Höganäs till Jasmine och gick sedan bort till Gläntan tsm. Där va lucia dag idag/ julfika super mysigt alla barnen var utklädda till tomtar osv, bilder kommer...

Sen efter sång och fixa gick vi till kvantum och postade paketet så Zabrina får sina julklappar innan jul och innan dom åker till hennes farmor och farfar.

Sen körde jag och Linus hem till våran älskade sambo/pappa som redan var hemma när vi kom hem. Min älskade man hade även varit och köpt en kungsgran till oss som vi ska ha inne iår men den får inte komma in än, så den får stå i källaren så länge tills vi tar in den :)

Nu har jag slagit in alla paketen och sitter och tittar på svenska hjältar, man blir så rörd av vissa berättelser. Folk förtjänar verkligen att bli *svenk hjälte* ibland.

Nä nu måste jag kolla mer på detta

Älskar min underbara familj och vänner, ni betyder mkt för mig<3

Ullared den 18/12 ska bli skönt och åka dit utan barn och bara sikta in sig på julklappar och bara sig själv att tänka på, inte att Linus är med och ska ha mat, han får stanna hemma med pappa och morfar så åker mamma och mormor iväg:) Inte för att jag inte vill ha med han, men de blir ju lungnast så när man ska handla julisar:)

Vi hörs i morgon vänner..

Tjingeling:)
underbara pojken<3 kvällsmys


Söndag 3 advent.

Linus som tomte.Hej!

Nä nu får jag börja skärpa mig med bloggen, får ta mig i kragen nu känns det som:P

Länge sen jag skrev här, 17 Oktober om jag ska bara exakt.

Men kan börja med att alla mammor jag träffar/umgås med är helt underbara, jag bara älskar er<3

Sen kan vi fortsätta med att i Fredass körde vi upp till stugan i Fägerhult (Markaryd)kom upp ganska sen så vi körde in om mc donalds i Örkeljunga och åt och där träffa vi även på Willez som är med i dansbandskampen hihi. Sen fortsatte vi upp, när vi väl kom till stugan så stod där tänt i hela stugan och då början man fundera, så Magnus gick upp och titta med där va ingen, sen nu när vi är hemma så visar det sig att de va Ola Magnus `bror`som varit där och antagligen glömt släcka. Men sen fortsatta vi med att skotta snö så vi kom upp in på parkeringen till stugan. Sen skotta vi gången osv. Sen gick vi in och tände kaminen, hur mysigt är inte de ?Sen gick vi och la oss bädda ute i stora rummet så vi slapp ligga inne i ett kallt rum haha mys. Sist vi va där låg vi framför kaminen men de hade nog blivit för varmt denna gången så la oss lite länge ifrån. Sen på Lördagen när vi vaknade av våran väckarklocka Linus. MAgnus gick ut med Dino så han kissa, sen efter en stund gick jag ut med han så han kunde göra nr 2..Sen efter att vi ätit frukost osv så gick vi till mormor (Elsas) hus Linus åkte pulka hela vägen dit och tillbaka, när vi va på väg hem så bara en bit ifrån stugan va där färska älgspår på vägen :)Sen körde vi ner till gränsbygden och handla till mat, Magnus köpte något han ville ha och som inte jag ville ha så jag åt inte det:P åt lite gröt och macka ist... Sen körde vi hem satta i ljusslinga i granen där ute men där behövdes en till så körde då ist till Markaryd och köpte en..Sen när linus somnat så gick vi och bastade skönt, sen sprang vi ut i snön ( nakna) haha och hunden sprang ut så fick doppa mig en gång till innan han kom in igen..Nu är vi hemma efter en helt underbar helg med mina underbara pojkar, älskar dom så otroligt mkt :)

Nu ikv har jag bakat bröd, och har precis smakat, de blev super gott. Första gången jag bakar bröd och jag lyckades. Har velat de länge men aldrig blivigt av sen idag va brödet slut i frysen så sa Magnus till mig att jag kunde baka ist så jag körde och handra lite mjöl och sånt som jag behövde.. Så nu har vi 4 helt underbara bröd.

Nä nu måste jag också gå och lägga mig, ska till Viken i morgon med mammorna och äta frukost halv 9 :O Hjälp.

Kommer fortsätta och skriva här om vad vi hittar på med om dagarna :) Linus, jag, Magnus och Dino.

shit vad tiden går fort, 3 advent idag snart julafton. Och Linus är snart 1 år :O inte klokt ju.
Min syster sa till att jag skulle lägga ut bloggen på fb så fick ju göra de, nöjd Martina ? :)

Så nu måste jag ju fortsätta skriva oftare haha..

Godnatt på er.


RSS 2.0