Söndag.

Hej Söndag.

Börja morgonen som vanligt med att gå ut med hunden, härligt.
Sen blev de frukost hela familjen underbart, nu sitter jag och tar de lungt och passa på att blogga. Snart hoppa in i duschen sen ska vi på kalas kl 1. Magnus stannar hemma då mamma och pappa kommer upp och ska fixa med värmeväxlaren så den kommer igång igen skönt. Sonen fick finkläder skjorta och fin väst haha så söt han blir var gång..

byta julklappar igår med M bror R Linus fick en låda man lägger ner klossar i, nått liknande sån han redan har.
Sen fick vi en tavla och jag ett halsband. Helt OK ....

Va på dop igår eller ja dop och dop. Vi va vid fel kyrka först, och ringde och sms alla som vi viste va i kyrkan men inte någon kunde svara. Menar vet man att någon ska komma men inte kommit då börjar man undra väl och kanske kollar sin tele eller testar ringa men icke. Så vi kom till sista sången, lönt att vi kom allt kändes blä vi kunde likbra kört hem egentligen... Och inte nog med de, dom andra va ju heller inte så jävla trevliga senare men men livet är väl så.

 Sen fick Linus en elefant nalle med massa färger av sin riktiga farmor, och det som va bäst med den va att vi kunde hänga den i taket ovanför hans säng så han kunde ligga och titta på den. Och det gick bra för han somnade helt själv för första gången igår :D:D Ny dag idag och hoppas på samma idag.


Dino va med sin bror igår och det hade gått bra. Och han va helt slut igåg han gick som han vore 100 år haha stackarn. IDag är han lite piggare men inte mkt..


Nä nu måste jag gå och duscha, skriver med ikv kanske...

Hejsvejs




 Denna fick Linus av sin gudfar och sambo R och J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0