Testar igen.

Testar igen å ha bloggen öppen så får vi se hur länge personen/personerna klarar sig utan att skriva av mig...


Men vi kan börja inlägget med de som hänt nu, har inte uppd sen jag satte lösen ändå.
I Onsdags hämta vi svärfars bil å lämna vår.

I Torsdags körde vi uppåt skulle möta mor å dom uppe vid Markaryd så körde 30 min efter att dom kört. Mötte dom fick Oliver i vår bil sen körde vi vidare mot Jönköping där vi skulle hämta upp min syster vid Biltema å vi kom ju dit också, Oliver hoppa av å Marina in i vår bil, Olle bara prata å prata när han e me behöver man ha nått å stoppa i öronen haha, även när Marina e med. Hon prata nog hela vägen tills vi va framm 30 mil senare. Va framme runt 7 hos syrran, å de va skönt. Nästa gång ska vi ta flyget upp då de bara kostar 1500 för oss 3 dit å hem. Fick mat när vi kom sen slappa vi å duscha å bädda in oss där vi skulle sova. Sen gick vi å la oss rätt tidigt.

Fredag
vakna vid 7 då Leo min brorson va vaken å skrek när Jhill gick ut då vakna jag. Sen vid 10 tiden körde vi inte till Västerås å tog tåget runt 11 till stockholm, gick mot gamla stan. Kom till slottet bland massa människor så skulle kolla vad som hände då bara dom skicka oss vidare till andra sidan om allt folk, de va vakt byte vi skulle ju bara titta å sen gå men vi fick snällt stå med solen på oss i en hel timme till slut va de äntligen slut sen gick vi mot C igen å åkte hem. Tappa Linus mössa mamma gick tillbaka å hitta den. Sen efter vakt bytet tappa vi hans ena sko så jag å Magnus gick tillbaka å de va någon som ställt upp den så vi hitta den med :)

Lördag Sov lite längre tog de lungt solade å ja slappa. Sen blev de påsk mat är inte så glad för de, så åt typ bara ägg, prinskorvar å löksill :) gutt. Sen efter maten spela vi kubb och innan körslaget börja spla vi en runda till. Sen kolla vi körslaget å Sjöbo åkte ju tyvärr ut :( å just de vi hade ju påsk ägg letande också :) Linus fick 3 ägg å en choklad hare..

Söndag Gick upp ganska tidigt å packade å fixa sen efter frukost skulle vi åka å de gjorde vi också bara de att när vi väl kom hem kom jag på att jag glömt få med vagnen jag skulle ha med till dagis å gungan å skor till Linus, hur kan man bara glömma sånt ? men men så är de ibland så dagis får ha den andra ett tag till.. Resan hem gick ganska fort. Men de e sååå drygt å åka så långt, Linus klara de hur bra som helst lite gnäll men inte mkt de e skönt :) till slut kom vi hem..... Magnus körde å tvätta å städa bilen å lämna den å hämta vår,de värsta va att på vår hade dommärkt att bensinen sakt ifrån så då hade dom ara kört hem å ställt bilen ist för å köra å tanka den ist ska vi chansa oss in till Höganäs å hoppas på att vi kom fram. Tack för den.



Idag har vi tagit de lite lungt å bara varit med varran, varit ute Linus älskar ju å springa runt där ute de e ju mkt roligare än inne när skorna e på :) Morfar va också inne å hälsa på å så klart hade Linus sin penga burk framme så han fick på fyllt. Han har nog fått ihop pengarna till traktorn innan sommaren e slut iaf :) Sen va vi en runda på ikea innan idag köpte lådan jag skulle ha till Linus, å sen lite små saker bara. Sen va jag inne på rusta för å se om dom hade blå färg ska måla Linus nya säng ju å ska blanda färgen själv till alla möbler som Linus ska ha på sitt rum, gröna väggar inte för skrikgrön eller så utan fin grön, sen blåa möbler :) fiiint. Men dom hade iaf inte blå färg så får köra till jula någon dag ist..  Imorgon blir de dagis igen efter långledigt. Sen imorgon eller på Onsdag ska jag köra iväg å köpa skriva för nu behöver vi en sådan å vi ska ha en  .Slut
Och på Onsdag ska jag iväg å hämta den nya vagnen :) äntligen.



Nä nu får jag gå kan inte sitta här å skriva, ha de bra hej svejs :) Hoppas ni haft en trevlig påsk, glöm inte kommentera :)

Blir så trött.


Underbart väder idag, får se vad dagen bjuder på å vad som händer i helgen :) Hoppa på något skoj iaf.
Ska in till af sen å prata där om lite praktik osv :) å ett möte som jag missa ops, trodde de en helt annat datum den dagen de va men de va de inte så missa de. Sen ska jag in å kolla på nya vagnen vi ska köpa till Linus om dom fått in dom då vill säga, är en carena free med vändbart handtag :) lägger upp bild likadan fast färgen är i grön ist men hitta inte färgen :) å visst han går snart men en vagn är alltid bra å den vi har e ful å jobbig så denna blir nog kanon :) å just de med att man kan vända handtaget älskar jag hade de på första vagnen också. Å så finns de mjuklift att köpa till vagnen när/om de kommer en bebis fast då köper jag nog en ny vagn för då tycker jag nog denna e gammal å ful som Magnus sa haha älskade.






Nä nu måste jag gå å renbädda i sängen å hänga ut täckena innan jag drar å vika in tvätt haha.


Ha de bra:)

å de me bröllop vem vet när de blir ;) mohahaha.

Glöm inte kommentera de e ni dåliga på.....

Hej hopp :)

Sol underbara sol är framme å de är så mysigt. Blir en promenad lite senare tror jag. Just nu sitter jag här å tar de lungt har nyss ätit lite frukost å så är tv igång och där visas madicken:)

Ja har inte orkar skriva något vettigt här på ett tag, men de som hänt är typ varit med Angelica, varit med Angelica pluggat osv så har de typ gått till haha. Hade besök i Måndags av Natta å Ronja mkt trevligt:)

Linus har börjat släppa mer å mer nu å gå han är så duktig min älskade son. Igår slog han ögongrynet i dörrkarmen när han va på väg till köket trilla å donka i. Han va super svullen igår men hade lagt sig mkt när vi gick upp skönt. Nu är han på dagis å busar mammas fis...


På Torsdag åker vi upp till min syster i Västerås å firar påsk. Ska även åka in till Storstan stockholm en av dagarna vi är där uppe kul kul :) Har mutat svärfar med en flaska wisky om vi får låna hans V70 upp dit, det är diesel bil å vår är bensin så blir billigare å köra med hans haha så hoppas på att han tar mutan :)


Jag längar å längtar å längtar så mkt, planerar å planerar hela tiden även om de inte blir när vi tänkt så behövs de ändå planeras när de väl e tid :) Gaaah<3

Får se om vi får besök av Magnus bror Robin å Jessica denna helg, M å R hade pratat om de om R fick ledigt i helgen, återstår att se:)


Denna låt med han å Angelica som sjunger hade blivigt underbart fint tsm.
När de blir bröllop för vår del då ska jag ha den låten å Angelica ska sjunga den. Underbara älskade kvinna<3
https://www.youtube.com/watch?v=_tIQNKF2LVc&feature=related

Har blivigt helt kär i tema bröllop: Buketter, dukning å klänning har hittat några klänningar, å en av dom ska jag ha men vet inte vilken, men har inte brått å välja heller så de e lungt:) Även frisyren har jag hittat för när vi väl gifter oss så ska de va ett sommar bröllop å frisyren är perfekt då :) Älskar dig min underbra man.


Vill bara att du ska veta
att för mig är du den ende,
ett liv utan dig
är som ett liv utan syre
Jag är så glad
för att du finns du är mitt liv
Jag älskar dig!

---------------------------------------------
.
Ett liv utan dig
vill jag inte leva
ej heller ha

-----------------------------------------------

Vet du att du är söt när du ler?
Att jag smygtittar på dej när du inte ser?
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Att jag drömmer om dej varje natt?
Vet du hur ofta jag tänker på dej?
Att du med glädje fyllde hela mej?
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att det är dig jag håller kär?
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
Att jag vet att det föralltid kommer va vi två!
Vet du att jag älskar dig

------------------------------------------------------

Älskling, du är en gåva till mig från gud.
Såsom han skapa himmel och jord skapade han det vackraste.
Jag känner mig trygg och stygg när du är med mig,
Varje gång guds ängel fäller en tår dör en person.
Den personen är alltid jag, men din kärlek för mig tillbaka.
Den kärlek jag har för dig går inte att beskriva med ord,
så jag ger dig mitt hjärta och ber dig lyssna på den.
Varje dag drömmer jag om att kyssa dig,
Du är det bästa som hänt mig och det finns inte en enda sekund då jag inte tänker på dig.
Tack för att du finns min Älskling!

----------------------------------------------------------

Här kommer lite bilder på klänningar å buketter å tärnklänning.


Nr 2  nr 1Nr 3Nr 4 Brud klänningarna



tärn klänning denna ellerdennaTärn klänningar



en bladning av dennaoch dennaoch denna den ska klart gå i rosa. Och buketten ska va i den stilen men i rosa :)



Ha de bra så hörs vi snart igen :) Puss å kram

Tro nu inget bara för jag lagt upp massa om bröllop :)

Kommentera gärna :)


RSS 2.0